16 березня 2017 року учні ДНЗ "Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг" взяли участь у Міжнародному математичному конкурсі КЕНГУРУ. Координатор конкурсу в навчальному закладі - викладач математики Данилова Юлія Леонідівна.


21 лютого на базі ДНЗ "ВПУ 9 м. Кіровоград" відбулось засідання творчої групи викладачів загальноосвітньої підготовки ПТНЗ Кіровоградської області з метою створення збірника "Комплект навчально-методичної документації.





8 листопада 2016 р. на базі ВПУ №9 викладач біології та географії Стариченко В. М. виступила на обласному семінарі з досвіду роботи:  «Інновації в діяльності викладачів хімії і біології  ПТНЗ».




 3 листопада 2016 року відбулось засідання творчої групи: «Впровадження ІКТ у навчальний процес». Члени творчої групи - Блідар І.М, Стариченко В.М., Гринчишина А.О., Матюха Ю.В, Данилова Ю.Л.







27 жовтня 2016 року на базі НМК ПТО у Кіровоградській області відбулося засідання обласного клубу творчого педагога «Молодь орієнтується на майбутнє» для педагогічних працівників  ПТНЗ зі стажем роботи від 3 до 5 років. Наш ліцей представляла викладач загальноосвітньої підготовки  Стариченко В.М., яка презентувала свої творчі здобутки та професійні досягнення в якості викладача біології та географії, голови МК природничо-математичної підготовки, класного керівника по упровадженню інноваційних педагогічних та ІТ-технологій, результати педагогічної діяльності та шляхи реалізації індивідуальної методичної проблеми.




26 жовтня 2016 для усіх шанувальників математики, інформатики і фізики компанія з обмеженою відповідальністю «МІФ» провела фізико-математичне свято, де учні добре відпочили, повеселились і дечого навчились. В заході взяди участь учні групи ПРМ-3, ПРМ-4, ДМ-14.Організаторами заходу були Гринчишина Анна Олександрівна та Данилова Юлія Леонідівна.Перше місце зайняла команда групи ПРМ-3.




20 жовтня 2016 р. в рамках предметного  тиждня було проведено I етап учнівських олімпіад з біології та географії для учнів І -ІІ курсів.




Немає коментарів:

Дописати коментар

16 березня 2017 року учні ДНЗ "Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг" взяли участь у Міжнародному математичному кон...